Welkom bij Haarmedischcentrum "het Haarkabinet"

Kaal zijn hoeft niet meer

Schermafbeelding 2017-11-20 om 10.33.04
Schermafbeelding 2017-11-20 om 10.33.04

Haaruitval, oorzaken van haaruitval en wat te doen tegen haaruitval.

U kijkt voor de zoveelste maal in de spiegel, haaruitval. Dunne, doffe pieken haar steken weerbarstig naar alle kanten, wat zouden de oorzaken kunnen zijn van haaruitval een vorm van kaalheid. Midden op uw hoofd schijnt de huid zachtroze door uw haar heen. De hele morgen al denkt u: "wat te doen tegen haaruitval, zouden er pillen zijn voor haargroei"? Zoals bijvoorbeeld: Finasteride plus of Fina Hair Complex? En werkt dat dan ook?
Vraag het aan een van onze specialisten.

Als mijn haar maar goed zit:

De uitdrukking "als mijn haar maar goed zit" is niet zomaar een gezegde. Er zijn mensen die zich niet goed voelen als hun haar niet zit zoals zij dat willen. Helemaal vreemd is dat niet; verzorgd en gezond haar levert immers positieve reacties op van de omgeving. Bovendien is haar een teken van macht, kracht en attractie. Haar zegt wat over hoe we ons voelen en hoe we willen zijn.

De specialist en pillen (fina hair complex) voor haargroei.

Het Haarkabinet Tilburg houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op haargebied. Nieuwe onderzoeksmethoden en behandeltechnieken worden kritisch gevolgd en voor u vertaald naar termen als; "is het wat" en "kan ik er profijt van hebben"
We kijken naar vormen van kaalheid en of erfelijke kaalheid. Androgenetica, Alopecia androgenetica, Fina hair complex

Het Haarkabinet van de Dr. Keulen Kliniek biedt oplossingen voor cosmetische en medische haarproblemen, variërend van dof haar tot volledige kaalheid.

Bovendien onderhoudt Het Haarkabinet een uitstekende relatie met toonaangevende (inter)nationale haarspecialisten en haarchirurgen.

Veel gestelde vragen:
Niet alle vormen van kaalheid kunnen worden voorkomen maar bij vroege opsporing van de mannelijke kaalheid, een erfelijke vorm die al op jonge leeftijd kan optreden, kan voorkomen worden dat je kaal wordt. Lees meer:  Haarfijn nieuws
Dr van Zandvoort op TV:

Nu is er een unieke DNA test voor mensen met alopecia. Klik hier:


 


 

 

 

 

 

Opbellen
Info